پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
زاکانی

حوزه/نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه و حوزه باید با نظام تقنینی کشور در امتداد هم تعریف شوند و این اتفاق باید در مجلس یازدهم رخ دهد، نخبگان ما به دلیل اینکه به حساب نمی آیند، مأیوس می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، علیرضا زاکانی عصر امروز در مراسم یادبود شهید چمران که در سالن همایش های دانشگاه قم برگزار شد، اظهار داشت: امروز حال مردم ما خوب نیست. مردم امروز در معرض انواع و اقسام فشارهای اقتصادی هستند، در حوزه فرهنگ نیز آسیب ها به عینه قابل مشاهده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: ما می دانیم این اتفاقات نسبتی به انقلاب و مومنان ندارد، این وضعیت به ناکارآمدی عده ای و عیب و نقص عملکردی آن ها برمی گردد، اما متاسفانه به پای انقلاب نوشته می شود.

زاکانی ادامه داد: این ناکارآمدی های موجود در مجلس، دولت و دستگاه قضا باید تغییر کند، مردم ما قدرشناس هستند، همین میزان که رئیس جدید قوه قضائیه دست به اقدامات اصلاح گرانه زدند، مردم از او تشکر کردند.

وی تصریح کرد: اصل این ناکارآمدی یک میراث است، در ابتدای انقلاب یک بی دقتی شد و به تعبیر امام اعتماد به لیبرال ها و غیرانقلابی ها آن بی دقتی بود که هنوز چوب آن را می خوریم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز عده ای کار را به عهده گرفته اند که برخی از آن ها هیچ التزامی به مبانی انقلاب ندارند، اگر غیرخودی ها در سال های نخست انقلاب در نهضت آزادی بودند، امروز در نزدیک ترین فاصله ها از ما قرار دارند.

زاکانی ادامه داد: کسی که به جامعیت دین باور نداشته باشد، نمی تواند بگوید من انقلابی هستم، کسی که واجبات را نمی داند، کسی که تبعیت از ولی را بر خود وظیفه نداند، کسی که نوکری بر مردم را برای خود افتخار نمی داند نمی تواند بگوید من انقلابی هستم.

وی اضافه کرد: کسی که کوخ نشینان را بر کاخ نشینان ترجیح نمی دهد و خودش کاخ نشین است، نمی تواند انقلابی باشد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با زور نمی شود  مسئولی را بیرون کرد، مردم هستند که آن ها را انتخاب می کنند، ما در آگاهی بخشی به مردم بسیار ضعیف عمل کرده ایم.

زاکانی تصریح کرد: نوکری مردم امکانی را ایجاد می کند که آن ها دست به انتخاب درست بزنند. درست است که منابع ما کم است، اما با همین منابع موجود هم می شود کشور را اداره کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در دو سال پیش در کشاکش یارانه دولت اعلام کرد که در این زمینه ۳۱ هزار میلیارد تومان موجود است و نیاز به ۴۳ هزار میلیارد وجود دارد، در این بین ۱۲ هزار میلیارد تومان کسری وجود دارد، وقتی در دیوان محاسبات بررسی شد، معلوم شد که قریب به ۱۰۰ هزار میلیارد برای این کار موجود است، این رقم کجا می رود که دولت در محاسبات خود آن را نمی آورد.

زاکانی مطرح کرد: در دو سال گذشته وقتی از وزیر نفت پرسیدند که چرا در بنزین به کسانی که خودرو ندارند توجه نمی شود، در پاسخ گفت که رئیس جمهور معتقد است که بالاشهری ها خودرو زیاد دارند و اگر بنزین گران شود صدای مرفهین به اعتراض بلند می شود.

وی تاکید کرد: کسی که به ارسال بنزین به ونزوئلا اهتمام داشت رهبر معظم انقلاب و کسی که این کشتی ها را حفاظت کرد سپاه پاسداران ما بود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در جریان ارسال کشتی های حامل بنزین به ونزوئلا، بارها خواستند که به کشتی های ما تعرض کنند، اما فهمیدند که اگر به پنج کشتی ما تعرض شود، به ۲۴ کشتی آن ها تعرض می شود.

زاکانی مطرح کرد: مجلس کنونی نقایصی خواهد داشت، اما این مجلس نسبت به مجلس هایی که قبلا من در آن ها بودم، بهتر است.  امیدواریم مجلس بتواند در رسالت خود موفق عمل کند و این جز با پیوستگی حوزه و دانشگاه و توجه به نیازهای مردم شدنی نیست.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: شروع کار ما با دولت باید همکارانه باشد، ما نوکری دولت را می کنیم که آن ها نوکری مردم را بکنند، دولت اگر قصد خدمت نداشته باشد، وجودش نامناسب است، اما شروع آن با دعوا نخواهد بود، امروز تمرکز بر همکاری است.

زاکانی بیان کرد: در برنامه های تدوین شده بنا بر این است برای سال نخست ۹ اقدام، برای دو سال و نیم نخست ۱۴ اقدام و برای انتهای مجلس به یک تحول بزرگ برسیم، در نهایت به دنبال این هستیم که نظارت ها بر امور مالی با دقت بالا انجام شود.

وی اضافه کرد: در پرونده های فساد ما ورود کرده ایم و ۱۰ میلیون دلار حقوق مردم از عده ای اندک گرفته خواهد شد و آقای رئیسی هم قول مساعدت در این زمینه را داده اند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بحث هدف گذاری در بنزین هم به دنبال این هستیم که به عموم مردم سهم برسد، در حال حاضر عده ای مالیات نمی دهند که برای آن ها برنامه ای وجود دارد.

زاکانی مطرح کرد: هزینه مسکن سرسام آور بوده و برای مالیات از خانه های خالی قانون داریم، اما کسی که باید اجرا کند بی توجهی می کند، چون خودش مسکن خالی دارد، مجلس باید در نظارت ورود جدی کند.

وی اضافه کرد: مرکز پژوهش های مجلس باید به دنبال این باشد که دین در قانون گذاری رسمیت داشته باشد، همچنین این مرکز باید تلاش کند که آمار و اطلاعات دقیقی درباره کشور وجود داشته باشد تا نمایندگان تصمیمات غلط نگیرند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دانشگاه و حوزه باید با نظام تقنینی کشور در امتداد هم تعریف شوند و این اتفاق باید در مجلس یازدهم رخ دهد، نخبگان ما به دلیل اینکه به حساب نمی آیند، مایوس می شوند.

زاکانی تصریح کرد: مجلس به حرکت های عدالتخواهانه کمک خواهد کرد، این دستگاه قضائی مطلوب ما نیست و باید در این مسیر تمام قد همراه شود، باید بیان خوب رئیس دستگاه قضا در بدنه آن پذیرفته شود.

وی تاکید کرد: مجلس باید از خودش شروع کند، به همین دلیل ما روی پرونده آقای تاجگردون دست گذاشتیم، ایشان با اتهامات فراوان به مجلس راه یافته و شبکه های اقتصادی فراوانی را تشکیل داده است و در حال حاضر در مسیر پیگیری پرونده این نماینده هستیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فساد در کشور ما سیستمی نیست، اما شبکه های فساد در کشور وجود دارد؛ مهمترین کمیسیون نظارتی مجلس، اصل ۹۰ است.

زاکانی اضافه کرد: آقای منصوری که متواری بود، به ظاهر بسیار انقلابی بود، اما این تنها ظاهر بود و در پشت پرده اهل زد و بند بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha